سلامتی

اطلاعاتی راجع به شیر و جوشاندن آن | سبزیجات

جوشوندن مستقیم شیر به مدت طولانی موجب کاهش شدید ارزش غذایی اون می شه.پس تلاش کنین اونو به جا و درست بجوشونین.

شیر غذایی کامله، یعنی به تنهایی واسه تغذیه و تعمیر اعضاء بدن مناسبه و غذای سریع الهضم بوده و امروزه در درمان خیلی از بیماریا به کار برده می شه.

خوردن شیر با برنج به صورت شیر برنج یا فرنی واسه طول عمر، زیبایی پوست به درد بخور بوده هم اینکه خوردن شیر با گردو و خرما واسه چاق کردن بدن و تقویت نیروی جنسی خوبه.

هرشیری مرکب از سه جوهر مختلفه: مائیت (آبی) و جبنیت (پنیری) و دسومت (چربی)که هر یک مزاج مخصوصی داره. طبیعت مطلق شیر، گرم در اول و تر در دومه.

شیر خوب قوام معتدل داره، به رنگ سفید و صاف بوده و طعم شیرین داره و بوی بد هم نده. شیر حافظ رطوبات اصلی بدنه و واسه فراموشی، مالیخولیا، افسردگی، وسواس، خفقان(تپش قلب) و زخم عفونی ریه خوبه.

شیر موجب تقویت قلب می شه هم اینکه شیر دلیل لینت شکم، افزایش تولید منی و نیروی جنسی شده هم اینکه چاق کننده بدنه.

مصرف همزمان شیر و غذاهای ترش، شور یا گوشت، تخم مرغ، ماهی، ترب، پیاز و میوه های تازه و سبزی و بعضی حبوبات زیان آوره. مصرف غذا بعد از شیر و خوابیدن به دنبال اون دلیل فاسد شدن شیر می شه.

شیر حیوانات تازه زا غلیظ تر و برعکس حیواناتی که علف خشک و خوشبو می خورن و در بیابانا می چرند و تو یه محل ثابت نمی مانند، شیرشون رقیق تر و لطیف تر از شیر حیواناتیه که تو یه محل ثابت، اونا رو بسته ان و یا در منزل از اونا نگهداری شده و آذوقه میدن، مخصوصا اگه علوفه حیوانات از کنجالهای دانه های روغنی و پنبه دانه باشه که در این صورت شیر حیوان بسیار غلیظ و پر از فضولات شده و تولید درد معده می کنه.

از خوردن اینجور شیری، مستعدان به مریضی قولنج باید بطور جدی دوری کنن. اشخاصی که در بدن لکه های سفید دارن و یا از خوردن شیر دچار سردرد می شن و یا دچار تب شده و هم کسائی که بر اثر خوردن شیر دچار حالت استفراغ می شن، باید از خوردن اینطور شیر دوری کنن.

روش جوشوندن شیر به این چگونگی که به اندازه یه چهارم شیر، آب شیرین اضافه شه بعد در گرما ملایم بجوشونن تا آبی که اضافه شده تبخیر شه.

منبع :

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *